Sushitåget för sista gången i år

Inte lika varmt idag, men jag antar att det är relativt, i alla fall om vi jämför med Sverige. 34 grader var dagens maxtemperatur.

På torsdag är det dags för mig att.åka hem, så mina planer var att packa. Men planer är till för att förändras. Valde istället att åka till Dee Why och äta lunch på min favoritrestaurang, Sushi Train.

Precis som det låter är det massor med sushi som skyfflas runt på en räls. Ett sushitåg, eller sushibar med säkert runt 50 olika sushi. Allt från rullar, till nigiri, med sjögrässallad, varma rätter (friterad kyckling, calamari osv) och udda efterrätter.

Varje tallriksfärg har sitt pris och sin mängd. Set kan vara 6 rullar på en eller två nigiri. Du plockar din tallrik från sushibandet. När du fått nog (för mig ca 4-5 tallrikar) så räknar personalen ihop tallrikarna och tar sedan betalt. På detta sätt får du alltid de bitar du vill ha. Nackdelen är att det inte är billigt. Räkna med runt 240kr för din lumch/middag. Beroende på vad du väljer såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.