The mind is mightier than the stomach

Du är 2 min sen! utbrister mamma när jag knackade på hennes hotelldörr för att hämta henne till frukosten.

Igår kväll pratade i om frukost, vilket inte ingick i priser för hotellrummet (dock igår minibaren). Jag vet att mamma vaknat tidigt, och vill vara igång tidigt. Så jag sa att jag skulle hämta henne kl 07.30 för frukost. Ville ha tid att simma först.

Detta hotell har en lap-pool, dvs en pool designad för att simma i. 20 meter lång. Gick upp tidigt, simmade 30 längder (600 meter för dig som är lite sämre på matte). När jag väl kom tillbaka till rummet, klätt på mig, hängt upp badkläderna så hann jag knappt utföra mina mänskliga behov innan det var dags att hämta upp mamma.

2 min sen, hrmf. Nåväl, mer på skämt än något annat. Sen var det dags gör frukost. Jag hade ju tränat, så jag var hungrig. Så jag beställde Mighty breakfast. Men det blev lite för mkt mat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.